After Five

Shot

  • Alcoholic
  • Glass
    Shot glass
  • Instructions
    1. Pour Kahlua into shot glass to about 1/2 full. 2. Using a spoon(inverted), slowly pour in the Peppermint Schnapps until glass is about 3/4 full. Done correctly, the Schnapps will flow under the Kahlua for a clear layer. 3. Again using a spoon, but this time right side up, slowly top off the glass with a layer of Bailey's. Be careful to place the spoon right at the top of the Kahlua layer and to raise it as the glass fills up. Done correctly, this will provide a layer of Bailey's floating over the Kahlua. 4. Toss it down all at once for something like a Peppermint Pattie, WITH A BANG!!! NOTE: Best if all ingredients are chilled
    1. Gießen Sie Kahlua in das Schnapsglas bis etwa 1/2 voll. 2. Mit einem Löffel (invertiert) den Pfefferminzlikör langsam einfüllen, bis das Glas etwa 3/4 voll ist. Richtig gemacht, fließt der Schnaps unter dem Kahlua für eine klare Schicht. 3. Wieder mit einem Löffel, aber diesmal mit der rechten Seite nach oben, das Glas langsam mit einer Schicht Bailey's abdecken. Achten Sie darauf, den Löffel ganz oben auf die Kahluaschicht zu stellen und ihn beim Auffüllen des Glases anzuheben. Richtig gemacht, wird dies eine Schicht von Bailey's, die über dem Kahlua schwimmt, ergeben. 4. Trinken Sie es auf einmal weg, mit einem Knall. HINWEIS: Am besten, wenn alle Zutaten gekühlt sind.
  • Like the recipe?
    Buy me a cocktail donations

© 2021 Andreas Lautenschlager. All rights reserved. Thanks to TheCocktailDB for providing the data.

Compilied with ❤️ for details in Kassel Germany.