Angelica Liqueur

Homemade Liqueur

  • Alcoholic
  • Glass
    Collins Glass
  • Ingredients
    Measure
    Ingredient
    3 tblsp chopped
    1 tblsp chopped
    1 cracked
    1 one-inch
    3-6 crushed
    1/8 tsp powdered
    1 tblsp fresh chopped
    1.5 cup
    1/2 cup granulated
    1/4 cup
    1 drop yellow
  • Instructions
    Combine all herbs, nuts and spices with vodka in a 1 quart or larger aging container. Cap tightly and shake daily for 2 weeks. Strain through a fine muslin cloth or coffee filter, discarding solids. Clean out aging container. Place liquid back in container. Place sugar and water in saucepan and stir to combine over medium heat. When sugar is completely dissolved, set aside and let cool. When cool combine with food coloring and add to liqueur liquid. Cap and allow to age and mellow in a cool, dark place for one month.
    Vermengen Sie alle Kräuter, Nüsse und Gewürze mit Wodka in einem 1 Liter, oder größerem Alterungsbehälter. Verschließen Sie das Produkt fest und schütteln Sie es täglich für 2 Wochen. Durch ein feines Musselintuch oder einen Kaffeefilter abseihen und dabei Feststoffe entfernen. Alterungsbehälter reinigen. Geben Sie die Flüssigkeit wieder in den Behälter zurück. Zucker und Wasser in einen Topf geben und bei mittlerer Hitze unter Rühren vermengen. Wenn der Zucker vollständig aufgelöst ist, beiseite stellen und abkühlen lassen. Nach dem Abkühlen mit der Lebensmittelfarbe mischen und in die Likörflüssigkeit geben. Verschließen und einen Monat lang an einem kühlen, dunklen Ort lagern und reifen lassen.
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© 2021 Andreas Lautenschlager. All rights reserved. Thanks to TheCocktailDB for providing the data.

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