Frappé

Coffee / Tea

  • Alcoholic
  • Glass
    Highball Glass
  • Ingredients
    Measure
    Ingredient
    1/2 cup black
    1/2 cup
    1-2 tsp
  • Instructions
    Mix together. Blend at highest blender speed for about 1 minute. Pour into a glass and drink with a straw. Notes: This works best if everything is cold (if you make fresh coffee, mix it with the milk and let it sit in the fridge for 1/2 hour. If it is not frothy, add more milk, or even just some more milk powder. The froth gradually turns to liquid at the bottom of the glass, so you will find that you can sit and drink this for about 1/2 hour, with more iced coffee continually appearing at the bottom. Very refreshing.
    Zusammenmischen. Mischen Sie mit höchster Mischgeschwindigkeit für ca. 1 Minute. In ein Glas gießen und mit einem Strohhalm trinken. Notizen: Dies funktioniert am besten, wenn alles kalt ist (wenn Sie frischen Kaffee zubereiten, mischen Sie ihn mit der Milch und lassen Sie ihn 1/2 Stunde im Kühlschrank stehen. Wenn es nicht schaumig ist, füge mehr Milch oder sogar nur etwas mehr Milchpulver hinzu. Der Schaum verwandelt sich allmählich in Flüssigkeit am Boden des Glases, so dass Sie feststellen werden, dass Sie sitzen und dieses etwa 1/2 Stunde lang trinken können, wobei immer mehr Eiskaffee am Boden auftaucht. Sehr erfrischend.
  • Like the recipe?
    Buy me a cocktail donations

© 2021 Andreas Lautenschlager. All rights reserved. Thanks to TheCocktailDB for providing the data.

Compilied with ❤️ for details in Kassel Germany.