Orange Scented Hot Chocolate

Cocoa

  • Alcoholic
  • Glass
    Coffee mug
  • Ingredients
    Measure
    Ingredient
    2 cups
    4 oz chopped bittersweet or semi-sweet
    3 2-inch strips
    1/2 tsp instant
    1/8 tsp ground
  • Instructions
    Combine all ingredients in heavy medium saucepan. Stir over low heat until chocolate melts. Increase heat and bring just to a boil, stirring often. Remove from heat and whisk untily frothy. Return to heat and bring to boil again. Remove from heat, whisk until frothy. Repeat heating and whisking once again. Discard orange peel. (Can be prepared 2 hours ahead. Let stand at room temperature. Before serving, bring just to boil, remove from heat and whisk until frothy.) Pour hot chocolate into coffee mugs. Makes 2 servings.
    Alle Zutaten in einem Topf vermengen und bei schwacher Hitze umrühren, bis die Schokolade schmilzt. Die Hitze erhöhen und unter ständigem Rühren zum Kochen bringen. Vom Herd nehmen und ununterbrochen schaumig schlagen. Wieder aufwärmen und wieder zum Kochen bringen. Vom Herd nehmen, verquirlen und schaumig rühren. Wiederholen Sie das Erwärmen und Verquirlen noch einmal. Orangenschale entsorgen (Kann 2 Stunden im Voraus zubereitet werden. Bei Raumtemperatur stehen lassen. Vor dem Servieren einfach zum Kochen bringen, vom Herd nehmen und schaumig schlagen.) Gießen Sie die heiße Schokolade in Kaffeetassen. Macht 2 Portionen.
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© 2021 Andreas Lautenschlager. All rights reserved. Thanks to TheCocktailDB for providing the data.

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