The Laverstoke

Cocktail

  • Alcoholic
  • Glass
    Balloon Glass
  • Ingredients
    Measure
    Ingredient
    50 ml
    2 Wedges
    1 Slice
    1 Large Sprig
  • Instructions
    1) Squeeze two lime wedges into a balloon glass then add the cordial, Bombay Sapphire and MARTINI Rosso Vermouth, swirl to mix. 2) Fully fill the glass with cubed ice and stir to chill. 3) Top with Fever-Tree Ginger Ale and gently stir again to combine. 4) Garnish with a snapped ginger slice and an awoken mint sprig.
    Zwei Limettenkeile in ein Ballonglas drücken und dann die Herznote, Bombay Sapphire und MARTINI Rosso Wermut hinzufügen, verrühren. Füllen Sie das Glas vollständig mit Eiswürfeln und rühren Sie es um, um es abzukühlen. Mit dem Fever-Tree Ginger Ale auffüllen und zum Mischen wieder leicht umrühren. Mit einer geöffneten Ingwerscheibe und einem Minzzweig garnieren.
  • Like the recipe?
    Buy me a cocktail donations

© 2021 Andreas Lautenschlager. All rights reserved. Thanks to TheCocktailDB for providing the data.

Compilied with ❤️ for details in Kassel Germany.